Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pubquiz Lunchspel in Delft

Details over dit uitje

Zijn jullie op zoek naar een gezellig groepsuitje, ons Pubquiz Lunchspel zorgt ervoor dat jullie kunnen genieten van een overheerlijke lunch op een locatie naar keuze gecombineerd met de leukste Pubquiz die er bestaat! Prinsenstad Events weet wel hoe we jullie lekker in de watten kunnen leggen. We spelen de PubQuiz in verschillende teams, waarbij een gezellige strijd los zal barsten binnen het gezelschap. Wie gaat er met de hoofdprijs naar huis?

Uiteraard wordt de quiz gepresenteerd door één van onze enthousiaste quizmasters, alle teams krijgen in een hoog tempo allerlei leuke vragen om zo veel mogelijk punten te vergaren. Hoeveel ‘exen’ heeft Linda de Mol eigenlijk? Een vraag die uiteraard nooit in Ik hou van Holland wordt gesteld! Hoeveel kilometer is de Afsluitdijk eigenlijk?

Tussendoor zullen er ook nog eens allemaal muziekfragmenten afgespeeld worden en spelen we een ronde ‘hints’! Kunt u met lichaamstaal een aantal moeilijke woorden uitbeelden? Dit wordt hilarisch!

Onze quizmaster staat al te trappelen om het spel met jullie gezelschap te spelen. Dit wordt een hele gezellige middag!

Inclusief:
  • Een enthousiaste quizmaster
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • 3-gangen lunch in een privéruimte van een restaurant
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Handige Tip:

Niet telkens jullie knip trekken om een drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunnen jullie gebruik maken van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt kunnen genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan