Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Empire City Game – Borrel

Details over dit uitje

Het Lunch – Empire City Tablet Game – Borrel arrangement van Prinsenstad Events is een gezellig middagprogramma in hartje Delft. Dit is uitermate geschikt als jullie een ontspannen middag zoeken met collega’s of vrienden! Bent u er helemaal klaar voor?

We starten de middag met een overheerlijke lunch in het bruisende hart van Delft. Voor dat we starten aan de tablet game moeten we natuurlijk zorgen voor een stevige bodem. Dan start de strijd tussen de verschillende teams, wie is het beste? Aan het eind sluiten we de middag af met een gezellige borrel in een leuk restaurant.

13.00 – 14.00 Lunch

Jullie worden verwacht in een restaurant in het centrum van Delft. Hier starten we het programma met een smakelijke lunch. Geniet van al het lekkers dat de beste koks uit Delft voor jullie klaargemaakt hebben, want uiteraard hebben jullie wel de nodige energie nodig voor het vervolgprogramma.

14.00 – 16.00 Empire City Game

Na de lunch haalt de begeleider jullie op voor een uitleg van de Empire City Game. Zodra het spel voor iedereen duidelijk is, de teams verdeeld zijn en het spel is opgestart gaan jullie kris kras door de stad heen om zo veel mogelijk gebouwen in jullie portefeuille te krijgen. Welk team is de beste Donald Trump van Delft? Zet u maar schrap voor een bloedstollende wedstrijd!

Jullie team krijgt drie tablets en een aantal portofoons mee. Hierop zien jullie een plattegrond met de gebouwen die nog te veroveren zijn. Daarnaast zijn er natuurlijk ook een aantal extra’s toegevoegd hoe jullie nog meer punten kunnen vergaren. Tegelijkertijd is het ook mogelijk om jullie concurrentie in de gaten te houden. Hebben jullie minder punten? Dan wordt het een stapje harder lopen om als nog met de hoofdprijs Delft te verlaten.

16.00 – 17.00 Borrel

We sluiten de middag af met een borrel in een gezellig restaurant in onze prachtige Prinsenstad. Hierbij kunnen jullie een uurtje onbeperkt genieten van drankjes uit de Hollandse bar. Natuurlijk zullen we hier ook de winnaar bekend maken van het stadsspel! Heeft jullie team het beste gepresteerd?

Inclusief:
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • GPS Tablets en portofoons
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 uur onbeperkt bier, fris, koffie, thee en huiswijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan