Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kroegentocht met rondleiding in Delft

Details over dit uitje

In het centrum van Delft met een gezellige kroegtijger de leukste locaties bezoeken? De kroegentocht van Prinsenstad Events brengt u langs de leukste kroegen van de stad!

U bezoekt drie verschillende kroegen in het gezellige centrum van Delft en ondertussen leert u ook nog eens wat over de stad. De professionele gids neemt jullie mee op stap en wij hebben de beste route al voor jullie uitgestippeld. De kroegentocht brengt jullie groepsuitje of vrijgezellenfeest helemaal tot leven!

We nemen je mee door de leukste straatjes van het oude Delft waar de lokale kroegtijgers een heerlijk biertje drinken. In de verschillende kroegen staan we even stil om aan de bar de dorst te lessen.

De drankjes zijn voor eigen rekening, of kunnen worden opgenomen in de tourprijs.

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Bezoek aan verschillende kroegen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Delft with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Delft.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan