Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Jongens tegen de Meisjes Lunch Delft

Details over dit uitje

De strijd der sexen! Het speelt al jaren lang en nu kunt u met Prinsenstad Events voor eens en altijd uitmaken wie het sterkere geslacht is. Gebaseerd op het TV programma hebben wij allerlei leuke rondes voor jullie bedacht waarin de mannen het op zullen nemen tegen de vrouwen. Uiteraard staat jullie persoonlijke Chantal Janzen of Tijl Beckand tot jullie beschikking als onpartijdige scheidsrechter.

Wie heeft nou de meeste kennis van het andere geslacht? Zijn mannen nou beter in het verkeer en kunnen vrouwen wel echt multitasken? Vanmiddag stellen wij de proef op de som en komen we er echter wie het sterkere geslacht is.

Uiteraard zorgen we ervoor dat het jullie niks te kort komt, tijdens het spel kunnen jullie genieten van een overheerlijke lunch in een restaurant naar keuze. Wij hebben namelijk een selectie gemaakt van de leukste restaurants in Delft, dit kunt u wel aan ons overlaten.

Wie zal er naar huis gaan met de felbegeerde hoofdprijs?

Inclusief:
  • Enthousiaste spelbegeleid(st)er
  • Heerlijke lunch in een restaurant naar keuze
  • Spel benodigdheden
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Op elke gewenste dag of tijdstip te boeken!

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan