Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Brunch in Delft

Details over dit uitje

Kenmerkend voor deze voortreffelijke Biking Brunch van Prinsenstad Events is: genieten van een heerlijk drie-gangen brunch in drie verschillende restaurants in Delft en tussendoor een aangename en informatieve fietstocht met een professionele gids. Het belooft een leuke middag te worden, eigenlijk het ideale groepsarrangement voor vrienden, familie of collega's.

Prinsenstad Events biedt u de leukste manier om de stad te leren kennen en de culinaire hoogtepuntjes van Delft te ontdekken!

Onze professionele gidsen zorgen ervoor dat u de nodige informatie en allerlei boeiende anekdotes te horen krijgt over de bekendste monumenten en gebouwen van de stad. Dat is uiteraard lang niet alles, want onze gidsen zitten bomvol informatie die zij maar al te graag met u willen delen.

Ook over de locaties en bezienswaardigheden hebben wij uiteraard al nagedacht. Of het nu een gezellig restaurantje is op de Markt of voortreffelijke Delfts Blauwe kunstwerken, de route richting de restaurants ligt bezaaid met mooie verhalen over Delft, Delfts Blauw en de Delftse historie.

Bij deze Biking Brunch gaat het niet alleen om een rondje rond de nieuwe kerk, maar een uitgebreide tocht door Delft, om optimaal te genieten! Bij elk restaurant staat de chef-kok halsreikend uit te kijken naar weer een nieuwe groep fietsers die zijn gerechten wil proeven! En geloof ons: dat wilt u zeer zeker! Geniet ervan!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 14.15 Fietsen ophalen
14.15 - 15.00 Fietstocht deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 16.45 Fietstocht deel 2
16.45 - 17.00 Fietsen inleveren
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreide 3-gangen brunch in 3 verschillende restaurants
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Fietsen
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Handige 'Happen en Trappen' tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in de restaurant doorbrengt (excl. BTW), kunt u gebruik maken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan