Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Delft Diner

Details over dit uitje

Vanavond gaan jullie een geheimzinnige moord oplossen in hartje Delft. Prinsenstad Events heeft namelijk het Flikken Diner bedacht, waarbij jullie zullen genieten van drie heerlijke gerechten in drie verschillende restaurants. Tussendoor gaan jullie in kleinere teams op pad om een moordenaar, een moordwapen en een moordlocatie te achterhalen. Welk team is de beste rechercheur?

Dit uitje is uitermate geschikt om jullie team beter samen te laten werken. Wij hebben namelijk voor de onderzoeksteams een aantal leuke opdrachten bedacht waarbij elk team het dossier moet zien op te lossen. Uiteraard maken we het jullie niet makkelijk.

Jullie verzamelen bij het eerste restaurant, waar het voorgerecht genuttigd wordt. Wanneer iedereen is uitgegeten wordt het spel uitgelegd door onze enthousiaste begeleider en daarna gaan jullie op pad. Na een uurtje puzzelen wordt het tijd om iedereen weer even lekker in de watten te leggen met een heerlijk hoofdgerecht in een tweede restaurant. Pas uiteraard wel op de concurrentie, zij willen natuurlijk graag jullie bevindingen weten.

Na het hoofdgerecht wordt er nog een uurtje gepuzzeld om (hopelijk) de laatste details bij elkaar te vinden, zodat jullie tijdens het dessert het dossier aan de korpschef (jullie begeleider) kunnen presenteren. Welk team heeft het beste werk geleverd?

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Flikken game deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Flikken game deel 2
22.00 – 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Spelbenodigdheden
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor de winnende speurneuzen
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan