Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Etiquette Diner in Delft

Details over dit uitje

Wat zijn nou eigenlijk de exacte regels? Het zijn er natuurlijk te veel om allemaal op te noemen, maar wij zullen u uiteraard een handje op weg helpen tijdens het altijd chique Etiquette Diner van Prinsenstad Events.

Hoe dekt u de tafel en hoe begroet u mensen volgens de regels? Welke tafelmanieren zijn er allemaal belangrijk? Gaat u nou naar het toilet of naar de WC? Dit zijn maar een aantal voorbeelden van punten die we tijdens deze workshop zullen aansnijden.

Na afloop van de workshop kunt u ook nog eens genieten van een uitgebreid diner in een restaurant naar keuze. Mocht u liever eerst willen dineren, dan kan dat uiteraard ook. Het programma is geheel flexibel en aan te passen naar uw wensen. Onze butler zal zich in een net kostuum presenteren. Hij heeft voor de crème de la crème mogen werken, zelfs voor diverse royals. Vraag hem dus gerust naar zijn verhalen. Zijn jarenlange ervaring en enthousiasme zorgen ervoor dat het Etiquette-diner niet alleen leerzaam, maar ook een leuk en gezellige uitje met collega's, vrienden of familie zal worden.

Na afloop van het diner bent u niet alleen een perfecte tafelgast, maar ontvangt u ook een uniek etiquette-certificaat!

Inclusief:
  • Ervaren butler
  • Locatie in het centrum van Delft
  • Uitgebreid 3-gangen diner in een restaurant naar keuze
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van ons drankarrangement, u kunt dan onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Op deze manier komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Indien u niet aan het minimale aantal deelnemers komt, maar u wel bereid bent om voor het minimale aantal deelnemers te betalen, dan kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan