Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Delftse Etiquette Lunch

Details over dit uitje

Reserveer de Delftse Etiquette lunch van Prinsenstad Events en leer hoe je als een prins aan tafel schuift. Het is dé manier om van jullie bedrijfsuitje of groepsuitje in Delft een bijzondere happening te maken. Naast de workshop kunnen jullie bovendien ook genieten van een heerlijke lunch, waar jullie gelijk de geleerde regels kunnen toepassen. 'Hoe heurt het eigenlijk?!' Jort Kelder weet het ook al niet! Wij leren het jullie in korte tijd tijdens een gezellige Etiquette workshop.

Tijdens de workshop is de presentatie in handen van onze ware 'etiquette master'. Hij kent alle etiquette regels op zijn duimpje en kan jullie dit als de beste aanleren. Zijn enthousiasme en jarenlange ervaring maken deze Etiquette Lunch gezellig, feestelijk en soms hilarisch.

Wat kunt u nou eigenlijk van de workshop verwachten? De groep krijgt onder andere tips voor het netjes indekken van tafels en het aanscherpen van tafelmanieren. Hoe spreek je gasten netjes aan en wat voor houding hoor je daarbij aan te nemen? Dit is lang niet alles, de workshop zal er voor zorgen dat jullie bij een staatsbanket geen stommiteiten zullen begaan.

Tijdens de workshop kunnen jullie naast alle etiquette regels ook genieten van een overheerlijke lunch in een restaurant naar keuze. Dit uitje is dus niet alleen leerzaam maar ook nog eens lekker!

Inclusief:
  • Ervaren etiquette master
  • Uitgebreide lunch in een restaurant naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Tip:

Niet telkens je knip trekken om een drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW), maken jullie gebruik van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan