Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Delft op z’n Best

Details over dit uitje

Vanmiddag hebben we voor jullie een leuke ontdekkingstocht door Delft bedacht! We gaan genieten van een rondleiding, lunch, een bezoekje aan de Porceleyne Fles en rondvaart over de prachtige grachten van Delft.

10.00 - 10.30 Koffie en Gebak

We starten de ochtend met een vers gezet kopje koffie en een heerlijk stuk gebak. Daarna komt onze enthousiaste gids jullie ophalen in het restaurant om jullie mee te nemen door het prachtige Delft.

10.30 - 12.30 Rondleiding

De binnenstad van Delft heeft natuurlijk heel veel te bieden. De prachtige grachten, de gezellige Markt, het knusse gevoel en natuurlijk weet onze gids hier enorm veel over te vertellen! Dat is niet alles, want er komen ook verschillende sappige anekdotes voorbij. Binnen twee uurtjes zult u verliefd zijn op de stad Delft!

12.30 - 14.00 Lunch

Na de gezellige rondleiding is het tijd om te genieten van een heerlijke lunch in een restaurant naar keuze. Wij hebben voor jullie de leukste plekjes reeds uitgezocht en natuurlijk kunt u bij ons een voorkeur aangeven.

14.00 - 17.00 Rondvaart en bezoek aan de Porcelyne fles

Tot slot gaan we varend over de prachtige grachten van Delft heen. Jullie komen langs de mooiste straten en pleinen terwijl je rustig om je heen kijkt. Uiteraard kunnen jullie dan ook gezellig met elkaar kletsen. Halverwege maken we een pauze om de Porceleyne Fles te bezoeken, wat je natuurlijk niet mag overslaan als je een dagje in Delft bent! Na het bezoek worden jullie ook weer opgehaald door de boot en dobberen jullie terug naar het centrum.

Inclusief:
  • Professionele gids, met jarenlange ervaring
  • Ontvangst met koffie en gebak
  • Lunch
  • Entree Porceleyne Fles
  • Rondvaart
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip!
  • De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Bootinformatie:

Tijdens de rondvaart wordt er gebruik gemaakt van een gesloten boot. Bij lekker weer is het mogelijk om de boot gedeeltelijk te openen.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan