Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Lunch in Delft

Details over dit uitje

Welkom bij deze Crazy Lunch van Prinsenstad Events. Zoeken jullie een waanzinnig gek en uniek groeps- of bedrijfsuitje in Delft? Tijdens de Crazy Lunch gaan jullie verschillende hilarische, uitdagende, verrassende en melige opdrachten uitvoeren in de binnenstad van Delft én tussendoor nog lekker eten ook.

We zullen tijdens het arrangement een heerlijke lunch serveren in drie verschillende restaurants. Na ieder gerecht stuurt onze begeleider jullie weer in groepen op pad om de opdrachten te volbrengen. Hij of zij geeft jullie een nieuwe opdrachtenlijst mee met ludieke opdrachten. Deze opdrachten kunnen van alles zijn, bij een volslagen onbekende op de koffie gaan of wat centen verdienen als straatmuzikant.

Uiteraard zorgen we ervoor dat de opdrachten wel beschaafd zijn, maar met een lekker crazy tintje. Het mag wel een beetje gek zijn toch? Net even buiten je comfort zone, een beetje avontuur dus... Alle opdrachten worden op videocamera vastgelegd als bewijsmateriaal en natuurlijk sturen wij de gemaakte beelden na afloop digitaal naar jullie toe.

In het laatste restaurant, onder het genot van het dessert, reikt onze begeleider uiteraard de hoofdprijs uit aan het gekste team van vandaag. Wie van jullie zijn het meest crazy geworden? Reserveer de Crazy Lunch Delft en jullie vrijgezellenfeest, verjaardag of personeelsuitje wordt gegarandeerd hilarisch! Vergeet niet om veel te lachen maar geloof ons, dat gaat geheel vanzelf als je een dagje lekker gek kan doen....

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Crazy game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Crazy game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreide 3-gangen lunch
  • Filmcamera tijdens het spel
  • Teambuilding
  • Prijsuitreiking
  • Achteraf de beelden digitaal toegestuurd
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Crazy Tip voor echte feestneuzen:

Niet telkens je knip hoeven trekken om een drankje af te rekenen tijdens jullie Crazy Lunch? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maak je gebruik van het drankarrangement, zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan