Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cognac Proeverij in Delft

Details over dit uitje

Cognac liefhebbers opgelet! Bij Prinsenstad Events boekt u nu een heerlijke proeverij waarbij onze cognac kenner jullie helemaal op de hoogte brengt over de lekkerste cognacs die er zijn. Dit is uiteraard niet alles, ook wordt jullie van alles verteld over de afkomst, het ontstaan en het brouwproces. Een lekker cognac heb je namelijk niet zomaar, hier gaat enig vakmanschap aan vooraf.

Cognac is het heerlijke drankje wat afkomstig is uit de gelijknamige Franse stad. In Frankrijk hebben ze het licht uitgevonden voor wat betreft het creëren van heerlijke drankjes. De Franse streek Cognac bestaat uit de gewesten Charente en Charente-Maritime. Uiteraard was daar pas het begin, nu zijn er verschillende cognacs te verkrijgen vanuit de hele wereld.

Tijdens de cognac proeverij in het centrum van Delft proeven jullie ongeveer 7 verschillende soorten cognac. Uiteraard onder leiding van een professionele cognac connaisseur die jullie van allerlei informatie en proeftechnieken zal voorzien. Na de proeverij lopen jullie als echte cognac-kenners de deur uit.

Het kopen van een flesje cognac zal na deze gezellige proeverij een ware belevenis worden, want er is zo veel keuze!

Inclusief:
  • Professionele cognacexpert
  • Ongeveer 7 proefglaasjes per persoon
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Zaalhuur:

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorgen.

Optioneel:

- Hapjes

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan