Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Burlesque Workshop in Delft

Details over dit uitje

De workshop Burlesque van Prinsenstad Events helpt om van iedere vrouw een betoverende verschijning te maken. In Delft kunnen jullie genieten van deze zwoele en klassieke workshop en dat samen met je vriendinnen. Geef jullie 'ladies only party' een leuke twist met deze bijzondere en exotische belevenis.

De workshop Burlesque draait echt om verleiding. Weet u niet meer exact wat het nou eigenlijk is. Kijk dan nog eens de film 'Moulin Rouge'. Dan bent u weer helemaal op de hoogte.

Jullie krijgen tijdens de workshop begeleiding van een ware verleidingskunstenares, die veel meer kan dan verleidelijk knipogen! De instructrice laat jullie zien hoe je een uitdagende choreografie kan opzetten of hoe je 'chairdance' uitvoert. De temperatuur in de zaal schiet direct omhoog!

Gedurende de workshop kunnen jullie uiteraard gebruik maken van diverse accessoires. Handschoentjes, boa's en allerlei andere attributen maken de burlesque nog klassieker!

Aan het eind van de workshop zul je zien dat jullie iedere man om je vinger kunnen winden. Nu hopen dat je toevallig Brad Pitt in Delft tegenkomt.

Inclusief:
  • Professionele Burlesque trainer
  • Gezellige locatie centrum Delft
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Vergeet niet uw hakken mee te nemen!

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan