Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Steptocht – Lunch – Proeverij in Delft

Details over dit uitje

Zijn jullie op zoek voor een gezellige middag in Delft? Dan is de Steptocht-Lunch-Proeverij zeker een leuk uitje om als afdelings- of familie uitje te doen. We laten jullie op een gezellige manier kennis maken met de stad. Eerst gaan jullie aan de hand van een professionele stadsgids door de Prinsenstad steppen, daarna genieten jullie van een gezamenlijke lunch en we sluiten af met een heerlijke proeverij naar keuze.

11.30 - 13.00 Steptocht

We zullen het gezelschap goed opwarmen tijdens de steptocht. Jullie gids heeft een leuke route bedacht om kris kras door de stad te gaan. Uiteraard horen jullie tussendoor de leukste verhalen over het typische Delfts blauw, de Oude- en Nieuwe kerk en wellicht komen jullie ook nog langs de Oostpoort. Binnen korte tijd zijn jullie helemaal op de hoogte van het reilen en zeilen in Delft.

13.00 - 14.30 Lunch

Jullie zullen inmiddels wel hongerig geworden zijn na al die inspanning. Daardoor zullen wij jullie eens goed verwennen in een Delfts restaurant naar keuze. Hier krijgen jullie een overheerlijke lunch geserveerd. Uiteraard doen jullie dit met het hele gezelschap, zodat jullie nog lekker na kunnen kletsen over de steptocht die jullie hiervoor gedaan hebben.

14.30 - 16.00 Proeverij naar keuze

Na de lunch zullen wij de dag afsluiten met een heerlijke proeverij. Uiteraard zijn hier verschillende invullingen voor mogelijk, wij laten aan u de keuze. Hebben jullie zin in een interessante bier- of wijnproeverij of kiest u voor iets specifieker als een bubbel-, jenever- of whiskyproeverij. Bij Prinsenstad Events kunt u het zelf bepalen. (Let op; voor sommige proeverijen hanteren wij een meerprijs.)

Inclusief:
  • Lunch
  • Steps
  • Professionele gids
  • Proeverij naar keuze (vraag naar alle mogelijkheden)
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Route informatie:

De rondleidingen zijn flexibel en onze gidsen hebben geen vaste route! Als u voorkeuren heeft waar de gids over vertelt of langs gaat, dan vernemen wij dit graag.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan