Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit

Bierproeverij – Rondleiding – Diner

Details over dit uitje

Met Prinsenstad Events gaat u heerlijk biertjes proeven, de stad verkennen en genieten van een heerlijk drie gangen diner in een restaurant naar keuze!

We starten met een bezoekje aan een biercafé waar jullie een aantal biertjes te proeven krijgen. Vervolgens komt de stadsgids jullie ophalen voor een gezellige wandeling door het historische centrum van Delft om tot slot het programma af te sluiten met een heerlijk drie gangen diner in een restaurant naar keuze.

16.00 – 17.00 Bezoek biercafé & Bierproeverij

We selecteren voor jullie een gezellig Delfts biercafé waar jullie een aantal heerlijke biertjes te proeven krijgen. Natuurlijk kunnen jullie hier ook even gezellig met elkaar kletsen. Proost!

17.00 – 19.00 City Walk

Vervolgens is het tijd om de stad te verkennen. Wij hebben voor jullie een enthousiaste stadsgids geregeld die graag alle weetjes en leuke anekdotes over de stad wilt vertellen. Natuurlijk komt het verleden en heden van de Oranjes voorbij, de Delfts blauw geschiedenis en wordt er verteld over de prachtige gevels langs de grachten van Delft. Onze gidsen zijn erg bekwaam en geen vraag gaat ze te ver!

19.00 – 21.30 Diner

Tot slot sluiten we de dag af met een overheerlijk drie gangen diner in een restaurant naar keuze. Wij hebben alvast voor jullie de leukste restaurants van Delft uitgezocht, dus we maken het voor u ook nog eens heel gemakkelijk. Dat wordt een middagje genieten!

Inclusief:
  • Bezoek aan biercafé en verschillende proefbiertjes
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor de dorstige bierdrinkers:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Een deel van dit programma reserveren?

Ieder onderdeel van dit arrangement is ook in een andere programmavorm te realiseren of gewoon los te boeken. Prinsenstad Events regelt zo een avondarrangement op maat! Neem contact op met onze organisatie voor uw speciale reservering!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan