Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Disco Dansen in Delft

Details over dit uitje

Bent u op zoek naar de leukste workshop in Delft? Boek dan de gezellige Workshop Disco Dansen, waarbij we de '70's doen herleven met allerlei spetterende dance-moves om de heupen helemaal los te gooien!

Hoe krijg je het discodansen gemakkelijk onder de knie? Laat dat maar over aan jullie ervaren disco dans begeleider. Zet je disco-bril en een afro-pruik op en trek een uitbundig outfit aan. Nu ben je helemaal klaar om te shinen!

Wat heeft u nodig om een goede disco danser te worden: een spetterend outfit, blinkende schoenen, een goed humeur en natuurlijk een professionele begeleid(st)er die de kneepjes van het disco dansen op zijn duimpje kent. Onder het genot van echte '70's hits van Spargo, KC & The Sunshine Band, Kool & The Gang en nog een groot scala aan andere disco-artiesten laten jullie oude tijden herleven!

Oefen thuis alvast de herkenbare move van John Travolta in Satuday Night Fever en leer tijdens jullie workshop alle kneepjes van het Disco Dansen tijdens deze zeer gezellige workshop.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Disco-accessoires
  • Gezellige locatie in Delft
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Reservering voor kleine groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan