Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Western Party in Delft

Details over dit uitje

Even gezellig met vrienden of collega's de boel op stelten zetten in Delft? Reserveer de Western Party van Prinsenstad Events en maak van jullie feest een echte Amerikaanse party. Neem plaats op onze rodeostier en laat je even lekker vallen in de voor deze gelegenheid neergelegde hooibalen. Zet je cowboyhoed maar op en doe een grassprietje in je mondhoek.

Beleef het echte Wilde Westen nu gewoon in hartje Delft. Loop vol zelfvertrouwen de saloon binnen met je revolvers in de hand. Bij binnenkomst staat een heerlijk buffet voor jullie klaar en kun je onbeperkt genieten van de drankjes uit de Hollandse bar.

Na het heerlijke buffet is het tijd om de heupen los te gooien op de muziek van onze DJ. Jullie komen helemaal in de stemming wanneer de ruwe klanken van de echte Country door de boxen galmen.

Gooi de voetjes van de vloer en zet de boel op stelten! Leer de beste danspasjes met je vingers aan de riem en die cowboyhoed scheef op je hoofd. Even uitrusten bij de bar, een koud biertje erbij.. je Western avontuur kan niet meer stuk!

Inclusief:
  • Feestelijke ontvangst met likeurtje
  • Professionele DJ
  • Onbeperkt drankjes uit Hollandse bar gedurende 4 uur
  • Uitgebreid buffet
  • Borrelhapjes
  • Aankleding in stijl
  • Fotograaf
  • Toplocatie centrum Delft

Optioneel:

- Verleidelijke Western Girls
- Optreden Western zanger(es)
- Workshop linedancing

De prijs is gebaseerd op onze vaste feestlocatie in het centrum van de stad.

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit gezellige themafeest van Prinsenstad Events? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan