Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Dinner in Delft

Details over dit uitje

Delft 's avonds in uw eigen tempo ontdekken én overheerlijk dineren? Dat is het Speurtocht Dinner van Prinsenstad Events. Wij combineren een avontuurlijke speurtocht met een overheerlijk diner in drie verschillende restaurants.

Bij deze avontuurlijke speurtocht Krijgt u van ons een routebeschrijving en een opdrachtenboekje mee. Vervolgens is het aan u om zich van restaurant naar restaurant te puzzelen. U ontdekt ondertussen alle mooie straatjes en steegjes van Delft. Om vervolgens weer aan te schuiven voor weer een ander overheerlijk gerecht.

U krijgt tijdens deze speurtocht alle delen van het prachtige Delft te zien. Tijdens het dessert kunt u helemaal tot rust komen. Hierbij zullen we natuurlijk ook de winnaar van de avond belonen met de enige echte Prinsenstad Events hoofdprijs.

Veel plezier!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Speurtocht deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Speurtocht deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Prijsuitreiking
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruik maken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers?

Indien u niet aan het minimale aantal deelnemers komt, maar wel bereid bent om voor het minimale aantal deelnemers te betalen, dan kunt u ook gewoon voor minder deelnemers boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan