Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Disco Party in Delft

Details over dit uitje

We gaan vanavond terug in de tijd, tijdens de Disco Party van Prinsenstad Events. Gezellig ga je met collega's of vrienden helemaal uit je dak op de leukste Disco beats en dit allemaal in hartje Delft! Gooi de heupen los en geniet van de beste nummers van Earth, Wind & Fire, Chique en al die andere swingende artiesten uit de 70-er jaren. Neem uw leukste outfit mee om het helemaal af te maken.

Alle afro kapsels worden ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje. (uiteraard de andere deelnemers ook) Daarna is het tijd om het buffet te openen en te genieten van de lekkerste gerechten, speciaal bereid voor jullie gezelschap.

Als alle buikjes rond zijn, dan is het natuurlijk tijd om de heupen los te gooien en te dansen op beat uit Saturday Night Fever en van KC and the Sunshine Band. Dit kan natuurlijk niet overgeslagen worden tijdens jullie Disco Party in Delft!

Om iedereen nog flexibeler te krijgen hebben wij alvast de Hollandse bar voor jullie toegevoegd in het arrangement. Iedereen kan dus onbeperkt bier, fris, huiswijn, koffie en thee bestellen gedurende de avond.

Tussendoor gaan jullie snel nog even op de foto bij de fotograaf die de hele avond aanwezig is bij het arrangement. Het lijkt net alsof u de jaren '70 herbeleefd!

Wat natuurlijk niet kan ontbreken tijdens deze swingende party is een Workshop Discodansen onder leiding van een gezellige instructrice, zodat de voetjes professioneel van de vloer kunnen.

Ga helemaal uit je dak tijdens de Disco Party van Prinsenstad Events!

Inclusief:
  • Feestelijke ontvangst met bubbels
  • Professionele Disco DJ
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar gedurende 4 uur
  • Uitgebreid buffet
  • Lekkere borrelhapjes
  • Workshop discodansen
  • Fotograaf
  • Toplocatie in Delft

Optioneel:

- Verlichte dansvloer
- Discoband

De prijs is gebaseerd op onze vaste feestlocatie in het centrum van de stad.

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit themafeest van Prinsenstad Events? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan