Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bubbelproeverij in Delft

Details over dit uitje

Waar denkt u aan als wij het hebben over bubbels? Waarschijnlijk champagne, maar wist u dat er nog veel meer soorten bubbels zijn? Wat dacht u van prosecco of cava. Beide ook heerlijk om te proeven, laat staan als er ook nog eens leuke achtergrond informatie over verteld wordt. Naast de informatie over de verschillende soorten bubbels staan er uiteraard glaasjes klaar om te proeven. Reserveer daarom snel uw bubbelproeverij bij Prinsenstad Events.

Bij binnenkomst staat jullie bubbelexpert al te popelen om zijn kennis met jullie te delen. Er wordt verteld over de druivensoorten, afkomst en natuurlijk leren wij u ook snel een aantal proeftechnieken aan. Dat drinkt gelijk een stuk aangenamer! Proost!

Inclusief:
  • Ongeveer zeven verschillende bubbelwijnen
  • Enthousiaste begeleiding van een echte kenner
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Zaalhuur:

Bij deze workshop geldt een zaalhuur vanaf € 50,00 excl. BTW, afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties. Indien er een lunch of diner afgenomen wordt, kan dit invloed hebben op de zaalhuur of kan deze helemaal komen te vervallen.

Heeft u een eigen locatie? Dan is het ook mogelijk om hier de workshop te verzorgen.

Optioneel:

Lekkere hapjes of amuses

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan