Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Capoeira Dansen in Delft

Details over dit uitje

Het is absoluut niet nodig om naar de stranden van Copacabana af te reizen om Capoeira onder de knie te krijgen! Prinsenstad Events heeft nu een leuke Capoeira workshop ontwikkeld in het hartje van Delft! Jullie begeven je in Braziliaanse sferen tijdens deze traditionele 'vechtdans'. Altijd al eens willen testen hoe soepel uw collega's zijn? Daar is dit een uitermate geschikt arrangement voor.

Capoeira is een oude Braziliaanse vechtsport waarbij op een leuke wijze dans gecombineerd wordt. Op de stranden van de Copacabana zijn nog regelmatig groepen te aanschouwen die capoeira aan het beoefenen zijn. Uiteraard een genot om naar te kijken, maar nog leuker om aan deel te kunnen nemen.

Natuurlijk gaat jullie capoeira professional met het gezelschap aan de slag om een aantal technieken onder de knie te krijgen, onder genot van een gezellig Braziliaans deuntje. Daarnaast wordt er ook uiteraard nauwkeurig op gelet dat jullie niet zo flexibel worden dat er armen en benen in de knoop raken.

Reserveer nu uw Capoeira workshop bij Prinsenstad Events. Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie in Delft
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Vergeet niet uw makkelijke kleding mee te nemen!

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan