Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Walking Dinner in Delft

Details over dit uitje

het Winter Walking Dinner van Prinsenstad Events is hét culinaire winteruitje van Delft! Vandaag gaan jullie met een professionele stadsgids Delft ontdekken en tussendoor genieten jullie van een overheerlijk drie gangen diner in drie verschillende restaurants. Ontdek onze prachtige Prinsenstad op de leukst denkbare manier!

Delft heeft natuurlijk een lange historie en laat onze gids daar nou eens heel veel vanaf weten! Natuurlijk kennen we Delft allemaal van het Delfts blauwe aardwerk, de band met de Koninklijke familie en de prachtige Nieuwe kerk die aan de Markt staat. Dit is natuurlijk niet het enige, want Delft was vroeger de grootste bier brouwende stad van Nederland. Onze gids die weet het allemaal wel en staat te popelen om jullie langs allerlei mooie plekjes te nemen en diverse leuke anekdotes te vertellen!

Tussendoor genieten jullie telkens van een ander gerecht in een ander restaurant. Wij hebben voor jullie alvast de leukste plekjes van Delft voorgeselecteerd, maar uiteraard kunt u bij ons de voorkeuren aangeven. Heel veel plezier!

Programma – indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 19.45 Rondleiding
19.45 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 21.45 Rondleiding
21.45 – 22.30 Dessert

Inclusief:
  • 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen € 59,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen € 56,50 p.p. excl. BTW
30 – > personen € 53,50 p.p. excl. BTW

Handige Tip voor uw Winter Walking Dinner:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Delft with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Delft.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan