015 204 40 00
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Outdoor Lasergame bij Delft

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Outdoor Lasergame bij Delft

Leuker dan 'in 't echie' en vooral een stuk spannender: de Outdoor Lasergame van Prinsenstad Events bij Delft is een game vol avontuur, spanning en meligheid. Uitermate geschikt voor dat bedrijfsuitje of groepsuitje dat een beetje pit nodig heeft en voor groepen die teambuilding goed kan gebruiken!

Met een lasergun in je hand schakel je alle vijanden uit vanaf 150 meter, makkelijk zat! Vanuit het struikgewas besluip je de vijand met al je zintuigen in de aanslag. Je maakt een omtrekkende beweging en loodst de vijand in de ultieme 'deathtrap'.

Natuurlijk krijg je eerst uitleg over de wapens en de strategie door onze eigen doorgewinterde commando´s, die hun insignes door dik en dun hebben verdiend. Het standaard spel bestaat uit twee teams die elkaar gaan bestrijden om de felbegeerde hoofdprijs. Maar je hebt ook keuze uit allerlei andere spelvarianten. Samen zoeken we de perfecte locatie voor dit waanzinnige spektakel, het kan in het park om de hoek of ergens anders!

Tijgerend door het struikgewas met je lasergun in de aanslag, de spanning begint te stijgen, want samen met je maten heb je de vijand omsingeld. Nu nog even de laatste hand leggen aan de ultieme vernedering! Wie neem je als eerst eens op de korrel...?

Team Death Match

Twee teams gaan de strijd aan, tot het winnende team de tegenstanders heeft afge....!

Free for All

De term zegt het al, ieder voor zich, waarbij 'the last man standing’ de winnaar is!

Kill the VIP

Elk team heeft een herkenbare captain aangesteld, die uitgeschakeld moet worden!

Rambo

1 Rambo (lees: je werkgever, je vervelende collega, de toekomstige bruidegom) met extra opties als oneindige munitie en extra levens, maar hij/zij versus de rest!

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Materiaal
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding
  • Locatie naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Als jullie bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Is het ook mogelijk om het arrangement in een andere taal te verzorgen?
Uiteraard! Onze gidsen spreken meerdere talen en begeleiders spreken Engels. Heeft u een voorkeur voor een specifieke taal, geeft het dan gerust door.
Wij zijn met minder deelnemers dan het minimale aantal. Kunnen wij dan toch boeken?
Dit is natuurlijk geen probleem. Al onze arrangementen zijn voor minder deelnemers te boeken. De enige voorwaarde die wij hiervoor hanteren, is dat voor het minimale deelnemers aantal in rekening wordt gebracht.
Waar starten de arrangementen van Prinsenstad Events?
Uiteraard hangt dit af van het gewenste arrangement. Alle arrangementen starten in het centrum van Delft en vaak kunnen wij het arrangement laten starten op de door u gewenste locatie. Uiteraard kunt u bij de medewerkers van Prinsenstad Events uw voorkeur bespreken.
Hoe weet ik of het arrangement beschikbaar is?
Als u tijdig reserveert is vrijwel ieder arrangement voor ons nog te organiseren. Wij werken op basis van aanvraag en beschikbaarheid. Wanneer u de voorkeurstijden en -datum aan ons doorgeeft kunnen wij via onze systemen spoedig aangeven of het arrangement beschikbaar is. Uiteraard raden wij altijd aan om zo spoedig mogelijk te reserveren, gezien wij dan jullie arrangement opnemen in onze planning.
Hoe laat beginnen de arrangementen van Prinsenstad Events?
Wij werken zo veel mogelijk op maat, dus bij Prinsenstad Events kunt u zelf de tijden aangeven waarop jullie willen starten. Staan er tijdstippen op de website, dan is dit altijd een programma indicatie en ook hier kunt u zelf de gewenste tijden aangeven.
Is het mogelijk om bij een andere groep aan te sluiten?
Helaas is dit niet mogelijk bij Prinsenstad Events. Alle arrangementen worden voor een privé gezelschap georganiseerd en wij passen de wensen aan per groep. Hierdoor is het niet gewenst als er andere deelnemers aanwezig zijn.
Wat zijn de regelingen wanneer het regent?
Bij slecht weer gaan onze arrangementen ook door. Dit is in principe een risico wat u neem, wanneer er voor een buitenprogramma gekozen wordt. Uiteraard zijn er wel een aantal oplossingen te bedenken, want zo kan er in overleg met de begeleider/gids besproken worden om even te schuilen en een drankje te drinken in een café of restaurant (op eigen kosten). Daarnaast kunt u vooraf ook bij ons poncho’s of paraplu’s bespreken.
Hoe gaan wij van punt A naar punt B?
De begeleiders van Prinsenstad Events zorgen uiteraard dat iedereen op de hoogte is waar hij/zij verwacht wordt. Mocht u een arrangement geboekt hebben, waarbij een gids aanwezig is dan gaat u natuurlijk met de gids van punt A naar punt B. Mocht er geen begeleiding aanwezig zijn, dan communiceren wij vooraf wandelkaartjes die u kunt gebruiken.
Is het mogelijk om de bedrijfsuitjes en arrangementen van Prinsenstad Events fiscaal af te trekken?
Voor het aftrekken van bedrijfsuitjes zijn verschillende regels, maar in het algemeen zijn de kosten van het arrangement fiscaal aftrekbaar. Uiteraard is dit wel alleen van toepassing als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn.
Heeft Prinsenstad Events een prijslijst of een brochure beschikbaar?
Prinsenstad Events heeft dit helaas niet beschikbaar. Wij hebben een uitgebreide site, waarop de informatie duidelijk weergegeven staat. Mocht u een vrijblijvend voorstel willen ontvangen, dan horen wij dat natuurlijk graag. In onze voorstellen staat de informatie over het arrangement en ontvangt u eventueel relevante extra informatie.Goed om te weten is dat een voorstel bij Prinsenestad Events ALTIJD kosteloos is.
Wat zijn jullie betaalvoorwaarden?
Wij sturen u een factuur toe, wanneer het arrangement definitief bevestigd is. De betaaltermijn van onze facturen zijn 14 dagen na het toesturen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan