015 204 40 00
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Middagje Delft

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Middagje Delft

Vandaag gaan we de mooiste punten van Delft bezoeken, tijdens dit gezellige middagje uit! Onder meer staan de twee bekendste kerken van Delft op het programma en tussendoor krijgen jullie een stadswandeling door het prachtige Delft met een professionele stadsgids.

12.00 - 13.00 bezoek Nieuwe Kerk

De Nieuwe Kerk is zo'n 109 meter hoog en is na de Domtoren in Utrecht de op één na hoogste kerktoren van Nederland. Dit is niet het enige waar de kerk om bekend staat, want hier is ook het graf van Willem van Oranje en de grafkelder van het Koninklijk Huis. Onze gids heeft uiteraard tal van verhalen die hij/zij graag met jullie wilt delen.

13.00 - 15.00 Rondleiding

Na het bezoek aan de Nieuwe kerk is het tijd om de stad eens verder te ontdekken. Hierbij vertelt de gids uiteraard ook weer van alles over het heden en het verleden van Delft. De prachtige panden langs de verschillende grachten zijn natuurlijk een fotootje waard! Tussendoor stopt de gids weer even voor een korte uiteenzetting om vervolgens jullie route voort te zetten die zal eindigen bij de Oude Kerk.

15.00 - 16.00 bezoek Oude kerk

Na de hoogtepunten in de stad van Delft gezien te hebben komen we aan bij de laatste stop van dit arrangement. De Oude Kerk is ook zeker een bezichtiging waard en ook nog eens de oudste parochiekerk van Delft. Hoewel de toren in de loop der jaren iets is scheef gezakt, is het gebouw nog prima te bezoeken. Voorheen werd deze kerk ook wel de St. Hippolytuskerk genoemd, maar tegenwoordig hebben ze het iets vereenvoudigd door in Delft de Oude- en de Nieuwe kerk te benoemen. Kijk ook weer goed om je heen naar de graven en de restauratie van de gebrandschilderde ramen na de ontploffing van 'het kruithuis' in 1654. U zult ook weer concluderen dat dit een pareltje van Delft is!

Inclusief:
  • Professionele gids, tijdens het hele arrangement
  • Bezoek Nieuwe Kerk
  • Rondleiding door het centrum
  • Bezoek Oude Kerk
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip!
  • De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Prijs:

10 - 14 personen € 27,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 24,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Is het ook mogelijk om het arrangement in een andere taal te verzorgen?
Uiteraard! Onze gidsen spreken meerdere talen en begeleiders spreken Engels. Heeft u een voorkeur voor een specifieke taal, geeft het dan gerust door.
Wij zijn met minder deelnemers dan het minimale aantal. Kunnen wij dan toch boeken?
Dit is natuurlijk geen probleem. Al onze arrangementen zijn voor minder deelnemers te boeken. De enige voorwaarde die wij hiervoor hanteren, is dat voor het minimale deelnemers aantal in rekening wordt gebracht.
Waar starten de arrangementen van Prinsenstad Events?
Uiteraard hangt dit af van het gewenste arrangement. Alle arrangementen starten in het centrum van Delft en vaak kunnen wij het arrangement laten starten op de door u gewenste locatie. Uiteraard kunt u bij de medewerkers van Prinsenstad Events uw voorkeur bespreken.
Hoe weet ik of het arrangement beschikbaar is?
Als u tijdig reserveert is vrijwel ieder arrangement voor ons nog te organiseren. Wij werken op basis van aanvraag en beschikbaarheid. Wanneer u de voorkeurstijden en -datum aan ons doorgeeft kunnen wij via onze systemen spoedig aangeven of het arrangement beschikbaar is. Uiteraard raden wij altijd aan om zo spoedig mogelijk te reserveren, gezien wij dan jullie arrangement opnemen in onze planning.
Hoe laat beginnen de arrangementen van Prinsenstad Events?
Wij werken zo veel mogelijk op maat, dus bij Prinsenstad Events kunt u zelf de tijden aangeven waarop jullie willen starten. Staan er tijdstippen op de website, dan is dit altijd een programma indicatie en ook hier kunt u zelf de gewenste tijden aangeven.
Is het mogelijk om bij een andere groep aan te sluiten?
Helaas is dit niet mogelijk bij Prinsenstad Events. Alle arrangementen worden voor een privé gezelschap georganiseerd en wij passen de wensen aan per groep. Hierdoor is het niet gewenst als er andere deelnemers aanwezig zijn.
Wat zijn de regelingen wanneer het regent?
Bij slecht weer gaan onze arrangementen ook door. Dit is in principe een risico wat u neem, wanneer er voor een buitenprogramma gekozen wordt. Uiteraard zijn er wel een aantal oplossingen te bedenken, want zo kan er in overleg met de begeleider/gids besproken worden om even te schuilen en een drankje te drinken in een café of restaurant (op eigen kosten). Daarnaast kunt u vooraf ook bij ons poncho’s of paraplu’s bespreken.
Hoe gaan wij van punt A naar punt B?
De begeleiders van Prinsenstad Events zorgen uiteraard dat iedereen op de hoogte is waar hij/zij verwacht wordt. Mocht u een arrangement geboekt hebben, waarbij een gids aanwezig is dan gaat u natuurlijk met de gids van punt A naar punt B. Mocht er geen begeleiding aanwezig zijn, dan communiceren wij vooraf wandelkaartjes die u kunt gebruiken.
Is het mogelijk om de bedrijfsuitjes en arrangementen van Prinsenstad Events fiscaal af te trekken?
Voor het aftrekken van bedrijfsuitjes zijn verschillende regels, maar in het algemeen zijn de kosten van het arrangement fiscaal aftrekbaar. Uiteraard is dit wel alleen van toepassing als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn.
Heeft Prinsenstad Events een prijslijst of een brochure beschikbaar?
Prinsenstad Events heeft dit helaas niet beschikbaar. Wij hebben een uitgebreide site, waarop de informatie duidelijk weergegeven staat. Mocht u een vrijblijvend voorstel willen ontvangen, dan horen wij dat natuurlijk graag. In onze voorstellen staat de informatie over het arrangement en ontvangt u eventueel relevante extra informatie.Goed om te weten is dat een voorstel bij Prinsenestad Events ALTIJD kosteloos is.
Wat zijn jullie betaalvoorwaarden?
Wij sturen u een factuur toe, wanneer het arrangement definitief bevestigd is. De betaaltermijn van onze facturen zijn 14 dagen na het toesturen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan