Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Middagje Delft

Details over dit uitje

Vandaag gaan we de mooiste punten van Delft bezoeken, tijdens dit gezellige middagje uit! Onder meer staan de twee bekendste kerken van Delft op het programma en tussendoor krijgen jullie een stadswandeling door het prachtige Delft met een professionele stadsgids.

12.00 - 13.00 bezoek Nieuwe Kerk

De Nieuwe Kerk is zo'n 109 meter hoog en is na de Domtoren in Utrecht de op één na hoogste kerktoren van Nederland. Dit is niet het enige waar de kerk om bekend staat, want hier is ook het graf van Willem van Oranje en de grafkelder van het Koninklijk Huis. Onze gids heeft uiteraard tal van verhalen die hij/zij graag met jullie wilt delen.

13.00 - 15.00 Rondleiding

Na het bezoek aan de Nieuwe kerk is het tijd om de stad eens verder te ontdekken. Hierbij vertelt de gids uiteraard ook weer van alles over het heden en het verleden van Delft. De prachtige panden langs de verschillende grachten zijn natuurlijk een fotootje waard! Tussendoor stopt de gids weer even voor een korte uiteenzetting om vervolgens jullie route voort te zetten die zal eindigen bij de Oude Kerk.

15.00 - 16.00 bezoek Oude kerk

Na de hoogtepunten in de stad van Delft gezien te hebben komen we aan bij de laatste stop van dit arrangement. De Oude Kerk is ook zeker een bezichtiging waard en ook nog eens de oudste parochiekerk van Delft. Hoewel de toren in de loop der jaren iets is scheef gezakt, is het gebouw nog prima te bezoeken. Voorheen werd deze kerk ook wel de St. Hippolytuskerk genoemd, maar tegenwoordig hebben ze het iets vereenvoudigd door in Delft de Oude- en de Nieuwe kerk te benoemen. Kijk ook weer goed om je heen naar de graven en de restauratie van de gebrandschilderde ramen na de ontploffing van 'het kruithuis' in 1654. U zult ook weer concluderen dat dit een pareltje van Delft is!

Inclusief:
  • Professionele gids, tijdens het hele arrangement
  • Bezoek Nieuwe Kerk
  • Rondleiding door het centrum
  • Bezoek Oude Kerk
  • Te boeken op iedere dag en tijdstip!
  • De volgorde van het arrangement kunnen wij ook naar uw wens aanpassen

Prijs:

10 - 14 personen € 27,50 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 24,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan