Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Make up Workshop in Delft

Details over dit uitje

De Make-Up Workshop van Prinsenstad Events is misschien wel het perfecte uitje waar u naar op zoek bent voor een gezellig vrijgezellenuitje met vriendinnen. Deze middag kunnen jullie van alles leren over, onder andere, de Smokey Eye en na afloop weten jullie allemaal hoe je kun stralen met perfect make up tijdens de bruiloft.

Deze workshop kan uiteraard ook geboekt worden als een gezellig uitje met vrienden, familie of collega’s. Een geschikt uitje voor mensen die meer willen weten over de trends op het gebied van make-up en de do’s en don'ts.

Jullie ga na de uitleg zelf ook lekker aan de slag om te oefenen met het beschikbare make up. Heeft u een vraag over eigen producten? Neem het dan gerust mee en vuur alle vragen op de begeleider af.

Veel plezier!

Inclusief
  • Professionele visagist
  • Benodigdheden
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Tip:

Heb je zelf ook veel make up thuis liggen en weet je eigenlijk niet goed hoe je er optimaal gebruik van kan maken. Neem het gerust mee. De visagist kan er alles over vertellen.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan