Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture Winter Brunch in Delft

Details over dit uitje

Het is hartje winter, buiten is het koud, maar Delft wordt er in de winter niet minder mooi op! Daarom heeft Prinsenstad Events voor jullie het leukste winteruitje bedacht. Jullie gaan vanmiddag het Get The Picture spel spelen en tussendoor genieten jullie van een heerlijk drie gangen lunch in maar liefst drie verschillende restaurants in hartje Delft!

De binnenstad van de mooiste stad van Nederland heeft zo veel te bieden. We verdelen jullie gezelschap na het voorgerecht in verschillende teams van ongeveer 8 personen en dan gaan jullie op pad met een fotocamera, opdrachten en een historische stadskaart van Delft om de opdrachten te volbrengen. We geven jullie allerlei cryptische omschrijvingen van bekende plekjes en aan jullie de taak om het correcte plekje op de foto te zetten. Dat is natuurlijk niet alles, want wij hebben nog veel meer opdrachten bedacht.

Natuurlijk houden we rekening met de temperaturen, daarom verzamelen jullie weer na de eerste spelronde in een tweede restaurant. Hier gaan we jullie verwennen met een heerlijk hoofdgerecht. Tussendoor is er natuurlijk voldoende tijd om lekker te kletsen met elkaar.

Na de culinaire pauze wordt het tijd om nog een spelronde te spelen. Jullie gaan weer verder met de ludieke, interessante en speciale foto-opdrachten. Tot slot verdienen jullie wel een heerlijk dessert en terwijl dit genuttigd wordt, zal jullie enthousiaste begeleider het winnende team uitroepen. Gaat u met de Get The Picture hoofdprijs naar huis?

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 14.45 Get The Picture deel 1
14.45 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 16.45 Get The Picture deel 2
16.45 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen brunch in drie verschillende restaurants
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Teambuilding
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen 49,50 p.p. excl. BTW
15 - 29 personen 47,50 p.p. excl. BTW
30 - > personen 44,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan