Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire Dinner Game in Delft

Details over dit uitje

Een hypermodern, virtueel GPS spel in Delft. Dit in combinatie met een uitgebreid 3-gangen diner. Dat is de Empire Dinner Game in Delft!

Hoe gaat het spel in zijn werk? Jullie strijden in teams tegen elkaar, het gaat hierbij vooral om snelheid en slimmigheid . Uw doel is om zoveel mogelijk panden in uw portefeuille te krijgen. Bent u de Donald Trump van de Lage Landen?

Jullie krijgen per team meerdere portofoons en GPS smartphones mee op pad. Op deze smartphones ziet u onder andere een plattegrond van de stad, waarop u uzelf, uw teamgenoten, de concurrentie, de gebouwen en nog vele extra’s verschijnen. U zult met uw team de gebouwen moeten insluiten, op deze manier komen ze in uw portefeuille, maar zo makkelijk gaat dat natuurlijk niet, want als de concurrent u insluit stelen ze geld van uw rekening. Wie het laatst lacht, lacht het best!

Na alle inspanningen is het tijd voor ontspanning, wij zullen zorgen dat u niet met een lege maag naar huis gaat. Tussen de spelrondes door kunt u namelijk genieten van een steeds een ander heerlijk gerecht. We sluiten de avond af met een heerlijk nagerecht. Ook zullen we kijken welk team met de hoofdprijs naar huis gaat tijdens onze gezellige prijsuitreiking.

Veel plezier!

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Empire Dinner Game deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Empire Dinner Game deel 2
22.00 – 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • GPS Smartphones
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste avond!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan