Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Brunch Game in Delft

Details over dit uitje

Kom in de Prinsenstad kennis maken met het leukste groepsuitje: de Empire City Brunch Game! Dit is een virtueel GPS spel in combinatie met een verrukkelijke brunch in drie restaurants naar keuze.

Wat gaat er gebeuren tijdens het Empire City spel? Jullie zijn de eigenaren van een vastgoedkantoor met één belangrijke opdracht: zorg voor zoveel mogelijk panden in jullie portefeuille. Zijn jullie slimmer dan jullie concurrenten en staan jullie eerdaags te boek als dé vastgoedmagnaten van de Lage Landen?

Elk team krijgt bij de speluitleg drie tablets en drie portofoons mee. Op de tablet krijgen jullie het spelgebied in Delft te zien, waarop jullie team, de concurrentie, de gebouwen en nog vele extra’s weergegeven wordt. Met de portofoons kunnen jullie onderling contact houden. Door een gebouw in te sluiten met de drie tablets komt deze in jullie portefeuille, maar let goed op! Als jullie groep ingesloten wordt door de concurrenten, stelen ze al het geld van jullie rekening. Dat wil je natuurlijk niet!

Het spel wordt afgewisseld met een drie gangen brunch. Deze middag bezoeken jullie drie verschillende restaurants waar jullie op adem kunnen komen en kunnen genieten van weer een ander culinair hoogstandje. Bij het dessert wordt ook het winnende team in ’t zonnetje gezet door jullie begeleider. Zijn jullie klaar om jullie portefeuille en jullie maag te vullen?

Programma-indicatie:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 15.00 Empire City Game deel 1
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 17.00 Empire City Game deel 2
17.00 – 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen brunch
  • GPS Smartphones
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstippen!

Tip:

Niet telkens je knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW), maak je gebruik van het drankarrangement zodat je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt jullie niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan