Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Delft
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Brunch Game in Delft

Details over dit uitje

Altijd al eens in de huid willen kruipen van een doorgewinterde crimineel? Dit is jullie kans! Tijdens de Crime City Brunch van Prinsenstad Events kunnen jullie in groepen de straten van Delft onveilig maken! Het is een gedurfd en avontuurlijk spel, hypermodern en virtueel. Dat in combinatie met drie overheerlijke gerechten in drie verschillende restaurants.

Hoe werkt de Crime City Smartphone Game eigenlijk? Het doel van deze City Game is vrij eenvoudig maar zeer uitdagend: verdien zoveel mogelijk geld. Samen met jullie groepsgenoten terroriseren jullie het centrum van Delft. Verzamel wapens en dynamiet, kraak kluizen en schroom vooral niet om jullie tegenstanders en de geldtruck te beroven. Misschien eindigen jullie wel als een beruchte straatbende! Uiteraard wordt het spel wel wat moeilijker gemaakt, want de politie is op de hoogte van het feit dat jullie in Delft tekeer gaan. Als ze jullie te pakken krijgen, is er maar één manier om weer vrij te komen: omkopen met je zuurverdiende geld!

Alle boefjes worden tussen het spelen door behoorlijk in de watten gelegd. In drie verschillende restaurants in Delft zullen zij een heerlijke brunch voorgeschoteld krijgen, want een crimineel wordt behoorlijk hongerig van al die avonturen....Veel plezier!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Crime City Game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Crime City Game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen brunch
  • GPS Smartphones
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag!

Tip:

Niet telkens je knip trekken om een drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) maken jullie gebruik van het drankarrangement, zodat jullie onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komen jullie ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan